Blog: Craftin-troductie

KH Gepubliceerd op 18-12-2017 11:37
Categorieën: 12

Dat er veel verandert op de werkvloer, daar mag geen twijfel over bestaan. Bedrijven huren vaker tijdelijke specialisten in, in plaats van vaste krachten. Maar ook mensen zelf kiezen steeds meer voor een ‘hybride’ bestaan: ze werken deels in dienstverband bij een werkgever en deels voor zichzelf, bijvoorbeeld als freelancer. En dan hebben we het nog niet eens over de vierde industriële revolutie die haar intrede doet. Waarin kunstmatige intelligentie de verhoudingen verandert tussen mens en machine. Slimme, zelfdenkende machines zullen niet zozeer mensen vervangen, maar juist met ons samenwerken. Over al deze onderwerpen gaan we nog veel meer vertellen in onze blog. Want - u hoort het goed - Craftin gaat bloggen! Waarvan deze de vuurdoop is, dus laten we bij het begin beginnen en ons eerst even voorstellen.

Samen werven

In de technische sector zijn wij dé partij als het gaat om het verbinden van professionals aan uw bedrijf. Dat doen we uit naam van uw bedrijf, op die kenmerkende Craftin-manier: kandidaten werven wij exclusief voor uw vacature. Het schuiven van cv’s van het ene naar het andere bedrijf is niet onze methode.

Van een recruiter wordt aan de vooravond van 2018 meer verwacht. En de veranderingen zoals in de introductie van deze blog beschreven, veranderen ook óns werk. Big data kunnen steeds beter voorspellen of kandidaten op basis van persoonlijkheid en karakter een goede match met het bedrijf zullen zijn. Vervangt dit fenomeen de menselijke intuïtie? Absoluut niet. Data maken het juist menselijker. Hoe beter je iemand kent, des te menselijker en persoonlijker je ze kunt adviseren, toch? Maar let op, zo secuur als u een geschikte kandidaat probeert te doorgronden, zo zal een gewilde professional ook uw bedrijf doorlichten. ‘Waarom zou ik daar gaan werken?’ Employer Branding wordt daarom steeds belangrijker. In de komende blogs gaan we meer vertellen over de rol die Craftin hierin speelt.

Wie is Craftin?

Te midden van dit veranderende speelveld staat het team van Craftin. Vier vakmensen die enthousiast worden van úw business, zich daar grondig in verdiepen en zo de juiste mensen voor u weten te vinden. Maak kennis met Rens Arends, Sander Liebrand, Marc Zweers en Wim Veenvliet. Zij vertellen u de komende tijd meer over de uiteenlopende onderwerpen zoals hierboven beschreven. Soms diepgaand, de ander keer wat luchtiger, maar altijd met de nuchtere Craftin-kijk op zaken. Lekker pragmatisch en zonder opsmuk. Het enige wat u hoeft te doen is onze Facebookpagina en LinkedInpagina volgen, dan ziet u onze blog vanzelf voorbij komen!

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af