Nieuwe medewerkers voor nieuwe, nazomerse plannen

KH Gepubliceerd op 20-9-2019 20:24
Categorieën: 12

De zomervakantie ligt weer achter ons! Een tijd waarin we het werk loslaten. Althans, voor zover mogelijk. De één lukt ‘t beter dan de ander. Een werkgever, in de vorm van een manager/CEO/directeur of hoe je de werkgever ook wilt verpersoonlijken, blijft toch nadenken. Hoe kunnen we groeien? Welke nieuwe markten gaan we aanboren? Welke mensen hebben we daar bij nodig?


De oplossingen voor wervingsproblemen


Groei van het bedrijf of koerswijzigingen die in de vakantie zijn uitgestippeld, brengen vaak een pittige wervingsuitdaging met zich mee. En dat kan uw HR-afdeling er niet zomaar ‘even bijdoen’. Het HR-takenpakket is tenslotte vele malen breder dan alleen de externe zoektocht naar nieuwe aanwas. En toch moeten alle zeilen worden bijgezet om nieuwe talenten te vinden die moeten bijdragen aan de (hernieuwde) bedrijfsdoelstellingen.

Craftin begrijpt dat probleem en biedt direct de oplossing. Want wat gebeurt er als wij aanschuiven op een HR-afdeling? Dan is er sprake van interim recruitment, waarover we u hier het nodige zouden kunnen vertellen. Maar we kunnen u ook een treffend praktijkvoorbeeld geven. Dat voorbeeld vindt u hier. De voordelen van interim recruitment spreken voor zich aan de hand van deze casus. Kortom, Craftin kan op een effectieve en betrokken manier dé oplossingen bieden voor wervingsproblemen. En die ontstaan overigens niet alleen direct na een inspirerende zomervakantie die de bedrijfsambities aanwakkert. Ambitie is van alle tijden. Ook het vinden én behouden van de juiste mensen om die ambities waar te maken is een constante. En juist dan is Craftin op z’n sterkst en profiteert u van:

Onze hulp het gebied van arbeidsmarktcommunicatie
Uw eigen medewerkers
Nieuwe talenten die écht bij uw bedrijfscultuur passen


Om tafel met Craftin


Zeker als u actief bent in de technische/industriële sector weet Craftin de juiste personen voor uw bedrijf te vinden. Daar kan deze Achterhoekse maker van warmte en comfort over meepraten. Net als deze Veenendaalse gigant op het gebied van betonbouw en fabricage. En zelfs als uw bedrijf zich begeeft in een wel héél specifieke niche van de techniekbranche dan gaan wij de uitdaging onverschrokken aan.

Neemt u ons enthousiasme niet kwalijk, maar ook wij komen opgeladen en energiek terug van vakantie. Bel ons op 026-3020101 voor een afspraak. Dan brengen we gezamenlijk uw uitdaging in kaart en vertellen we u exact en vrijblijvend hoe we te werk gaan.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af