Diensten

Opdrachtgevers

Kiezen voor Craftin betekent het aangaan van een samenwerking met als doel de beste match voor uw bedrijf. Werven is een vak, zeker in de technische sector waar de professionals moeilijk te vinden zijn en verleid moeten worden om de overstap te maken naar uw bedrijf. Craftin is expert in het verleiden van technische professionals en het vinden van de beste match.

Samen werven met Craftin

Bij het vinden van de juiste kandidaat is niet alleen de functie-inhoud van belang, maar ook of het matcht op andere vlakken. Past de persoon bij de bedrijfscultuur en de ambities van het bedrijf? Wij gaan grondig te werk en gaan gezamenlijk in gesprek om erachter te komen wie de ideale kandidaat is en waarom hij bij uw bedrijf zou willen werken. Dit vergt een andere aanpak, een aanpak van samen werven.

Technische professionals

Wij kijken naar jouw persoonlijke ambities, vaardigheden en persoonskenmerken. Wij zijn van mening dat deze drie even zwaar wegen bij het vinden van een nieuwe baan. Komen deze overeen met de ambities en cultuur van het bedrijf, dan stellen wij je voor. Geen vluchtige sollicitaties, maar een serieuze kans op een nieuwe stap in jouw carrière.

Onze mensen

Wim Veenvliet

Directeur

“Bestaat er een betere service tegen lagere kosten? Absoluut! Craftin speelt in op de vraag vanuit de markt naar een andere manier van werven en selecteren. Het antwoord van een succesvolle samenwerking zit in wederzijds vertrouwen en de bereidheid om te investeren. Samen succesvol!”

w.veenvliet@craftin.nl
06 - 48510780

Sander Liebrand

Specialist Technische Arbeidsmarkt

“Oprechte interesse in mensen en bedrijven is wat mij drijft. Ik werk altijd vanuit een positie van wederzijds vertrouwen. Betrokkenheid bij je klant is zo belangrijk: Weten wat er leeft, welke cultuur er heerst en wat de behoeftes zijn. Met de aanpak van Craftin wordt dit bereikt. Wij werven namens de klant, dat is pas betrokkenheid!”

s.liebrand@craftin.nl
06 - 46205615

Rens Arends

Specialist Technische Arbeidsmarkt

"Vanwege mijn grote interesse in de techniek krijg ik telkens weer enorm veel energie wanneer ik me in een nieuw traject vastbijt.
Mijn doel is het creëren van prettige en duurzame samenwerkingen, doen wat je belooft en gewoon lekker jezelf blijven."

r.arends@craftin.nl
06 - 57759116

Laatste vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Onze laatste publicaties
Dat is een veelgemaakte afweging en een vraag waarop lang niet altijd een eenduidig antwoord kan worden gegeven
Gepubliceerd op1-11-2019 11:14
4867 bekeken | 0 reacties
De zomervakantie ligt weer achter ons! Een tijd waarin we het werk loslaten. Althans, voor zover mogelijk.
Gepubliceerd op20-9-2019 20:24
4766 bekeken | 0 reacties
Interim recruitment. Het fenomeen waarbij een recruiter op flexibele basis wordt ingehuurd door een organisatie om een “tijdelijk” wervingsprobleem op te lossen.
Gepubliceerd op2-7-2019 20:02
4230 bekeken | 0 reacties
Referral recruitment is het inzetten en benutten van eigen medewerkers om personeel te werven en zo vacatures te vervullen.
Gepubliceerd op12-4-2019 15:14
7605 bekeken | 0 reacties
Allereerst wensen wij u nog een gelukkig nieuwjaar! Wij hopen dat 2019 voor u een mooi, gezond en succesvol jaar wordt.
Gepubliceerd op12-1-2019 11:48
7138 bekeken | 0 reacties
De kunst van het binnenhalen van technisch talent strekt verder dan die eerste verkennende fase.
Gepubliceerd op17-9-2018 19:35
7284 bekeken | 0 reacties
In de technische sector, waarin wij met onze diensten actief zijn, voelen wij ons op ons gemak.
Gepubliceerd op6-7-2018 11:41
7244 bekeken | 0 reacties
Het was voor ons sowieso geen optie om met een groot bureau in zee te gaan, omdat we echt een specialist binnen het technische segment nodig hadden.
Gepubliceerd op11-5-2018 9:48
6956 bekeken | 0 reacties
Directeur Joost van Lindert van Cato CI praat over de intensieve wervings-samenwerking met Craftin.
Gepubliceerd op3-4-2018 19:28
7494 bekeken | 0 reacties
Als er zoveel studies naar cultuur worden gedaan, moeten we dan toch niet even stilstaan bij een - op papier - simpel woord als bedrijfscultuur? Wij vinden van wel.
Gepubliceerd op9-3-2018 11:25
9498 bekeken | 0 reacties
ATAG Verwarming

"Je hebt het gevoel dat je met Craftin een partnership aangaat en dat werkt op de lange termijn áltijd beter dan partijen die eigenlijk alleen maar een grote database met cv’s te bieden hebben. Wij hebben baat bij een bureau dat zorgvuldig te werk gaat, de tijd neemt in het voortraject en ook niet vastzit aan processen. Zodat we voor elke vacature weer kunnen zeggen: Oké, hoe pakken we deze op? Welke wegen gaan we deze keer bewandelen? Die flexibiliteit brengt Craftin ook met zich mee.”

Olaf Boon, HR Manager

Klik hier voor de hele referentie

Hendriks Groep

“Ik merk bij Craftin oprechte betrokkenheid. Dat was ik niet echt gewend in de recruitmentbranche. Ik weet nog dat we een eerste gesprek voerden met Craftin en dat we hun aanpak niet direct in een bepaalde hoek konden plaatsen. Het leek iets weg te hebben van een ‘hunter’, maar dat dekte de lading ook niet helemaal. Het was meer coöperatief van aard. Wat mij vooral overstag deed gaan was de deskundigheid die ze in hun verhaal lieten blijken."

Inez de Hoog, HR Manager

Klik hier voor de hele referentie

Cato Composite Innovations BV

“Inmiddels werken we ruim twee jaar samen met Craftin”, vertelt Van Lindert. Dat het in een niet-alledaags segment vaak lastig is om personeel te vinden, bevestigt hij. “Voor veel bedrijven in de technische sector is het moeilijk om de juiste mensen te vinden. Voor Cato is het lastiger, omdat voor onze innovatieve werkzaamheden geen specifieke opleiding bestaat. Dan heb je in de eerste plaats een partij nodig die de technische arbeidsmarkt goed kent, die ook goed in de regio is vertegenwoordigd. En om die reden zijn wij bij Craftin terechtgekomen.”

Joost van Lindert, Directeur

Klik hier voor de hele referentie

Croonwolter&dros

"Craftin gaat voor kwaliteit en schakelt snel, leeft zich goed in, werft vanuit onze naam, voert de eerste gesprekken op onze locatie en treedt op namens ons en uit onze naam. Hierdoor voelt het voor de kandidaat niet dat er door een zoveelste bureau aan hem wordt getrokken. Zo heeft Craftin ons onder andere geholpen bij het aantrekken van Servicetechnici. Echte vakmensen binnen het vakgebied B&O, die doorgaans vastzitten bij hun huidige werkgever. Ik zou Craftin zeker aanbevelen, in het bijzonder voor de moeilijkere profielen. Ik merk dat het investeren in een langere relatie echt vruchten afwerpt."

Boudewijn de Vries, Bedrijfsleider

Cito Benelux

"Cito Benelux B.V. is het Shared Service Center voor drie bedrijven, Rittal B.V., Phoenix Contact B.V. en EPLAN Software & Services B.V. die actief zijn op de markt van de industriële elektrotechniek, elektronica en automatisering. Wij zoeken goede technische mensen op Mbo/Hbo-niveau die communicatief en commercieel vaardig zijn. Het kostte ons steeds meer moeite om met deze groep in contact te komen en daarom hebben we dit uitbesteed aan Craftin. Ze zijn goed thuis in moderne werving en selectie methoden. Bij Craftin hebben we onze eigen recruiter, die op afgesproken dagen bij ons aanwezig is en uit naam van onze bedrijven alle technische vacatures in behandeling neemt tot ze zijn ingevuld. Voorheen was er samenwerking met meerdere bureaus. Dit betekende meer consultants, maar minder binding en focus. Ik beveel Craftin aan. Hun toegewijde werkwijze en informele communicatie spreken mij aan. Afspraken worden goed vastgelegd, maar zijn niet in beton gegoten. Craftin heeft aanwijsbare toegevoegde waarde voor onze bedrijven."

Andre Verstegen, Manager Personeelszaken

Rendisk

"Bij Craftin wisten ze precies wat wij zochten in de openstaande vacature. Door vooraf een goede inventarisatie te doen, hebben wij binnen een paar maanden de juiste kandidaat gevonden. Zeker voor moeilijk te vervullen technische functies zou ik zeker Craftin willen aanbevelen."

Riny Klein Selle, Personeelsmanager

Social Media

Wij zijn te vinden op verschillende social media. Volg ons en blijf op de hoogte.

LinkedIn
Facebook
Contactformulier
Locatie

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem, nabij de afrit velperbroek aan de A12.

Adres:
Nieuwe Kade 17 B1
6827 AB Arnhem

Telefoon: +31263020101